Categorieën

Service

Talentendagen met profscouts bij Excelsior Maassluis

Talentendagen met profscouts bij Excelsior Maassluis
Sport

Talentendagen met profscouts bij Excelsior Maassluis

  • Redactie
  • 25-01-2018
  • Sport
Talentendagen met profscouts bij Excelsior Maassluis
MAASSLUIS - Op donderdag 1 en vrijdag 2 maart vinden er twee Jonger Oranje Talentendagen plaats bij Excelsior Maassluis. Tijdens deze leuke voetbalevenementen beleven kinderen de voetbaldag van hun leven en gaan scouts van profclubs in Maassluis op zoek naar nieuwe voetbaltalenten. Een leuke en leerzame ervaring.

De hele dag met plezier voetballen, nieuwe vriendjes en vriendinnetjes maken en uitgebreid bekeken worden door scouts. Dat staat kinderen te wachten tijdens de Jonger Oranje Talentendag. De spelers doen mee aan een 4 tegen 4 toernooi en voor de keepers is er een speciale clinic onder begeleiding van professionele keeperstrainers. Iedereen krijgt de kans om hun droom te verwezenlijken: gescout worden door een profclub en/of een plek in de Jonger Oranje (regio)selectie.

De scouts selecteren tijdens de Jonger Oranje Talentendag de beste spelers voor de drie Jonger Oranje Regioselecties ‘Zuid-Holland’. Zij gaan meedoen aan de grote Jonger Oranje Finals aan het eind van het seizoen. Daar worden de Jonger Oranje teams geselecteerd door de scouts van de 9 partnerclubs van Jonger Oranje. Jonger Oranje is het talententeam dat tegen profclubs speelt en deelneemt aan internationale toernooien. Jaarlijks wordt er tegen grote (inter)nationale clubs gespeeld.

De Jonger Oranje Talentendag op donderdag 1 maart is voor junioren (jongens en meisjes) uit 2000 t/m 2005 en zijn scouts van diverse profclubs aanwezig. Vrijdag 2 maart is het de beurt aan de pupillen uit 2006 t/m 2012. Daar staan scouts van Sparta Rotterdam langs de lijn. Lid zijn van een voetbalclub is niet nodig.

Meer informatie en inschrijven: www.jongeroranje.nl