TOG-tafeltennisser Dennis Breevaart steelt de show

12-03-2018 Sport Redactie

MAASSLUIS - Dennis Breevaart van het eerste team van tafeltennisvereniging TOG heeft tegen Papendrecht al zijn tegenstanders geklopt. Paul Maan en Robert Kuiper wonnen niet, de dubbel was wel voor TOG. Een 4-6 nederlaag dus.

TOG 3 (Joyce van der Velden, Aad van Lienden en Yoeri Toma) verloor met 10-0 van VVV. TOG 3 deed het tegen Dordrecht ietsje beter. Er werd door Lennard Toma, Jos van Nierop en Sanjay met 9-1 verloren; laatstgenoemde redde de eer.

Duo 1 won met 3-2 bij TTVA. Bart Dijkman en Brian de Leeuw klopten beiden één tegenstander en samen waren ze ook in de dubbel te sterk. Duo 2 – Alexandria’66 eindigde in 1-4. Hans Groenheide won niety, Marcel van den Kerkhoff redde de eer. en de dubbel). Martijn de l’Ecluse (2) en Olav Koning (1) waren in Brielle te sterk voor De Sprint: 4-1 voor de TOG’ers.

Jeugd
Damian Rolvers won één partij namens het gecombineerde Salamanders/TOG-jeugdteam. ER werd met 4-6 van Avanti verloren.

Ook tafeltennissen?
Er is plek voor senior- en jeugdleden vanaf 6 jaar. Jeugd: kom vrijblijvend langs op vrijdagavond vanaf 19.00 uur in de Olympiahal in Maassluis. Senioren: vanaf 20.00 uur in de Olympiahal en dinsdag in de Parkietzaal (20.30 – 22.00 uur). Zie ook www.tog-maassluis.nl of mail met bestuur@tog-maassluis.nl.Gerelateerd