Twee kampioensteams bij Bequick

05-11-2018 Sport Redactie

Meisjes t/m 17 werd kampioen in de derde klasse. V.l.n.r. Lara Langendoen, Sophie Opbroek, Amber Cuijpers en Julia Saenen.

MAASSLUIS - Door een 6-0 overwinning op Stellendam is Bequick dames 1 kampioen geworden in de derde klasse zondag. Het team van captain Puck Brons liet niets aan het toeval over, want voorafgaand aan de laatste competitieronde stond Puttershoek nog op gelijke hoogte.

Lenrine Dalmeijer (invalster voor Babet Verweij), Puck Brons, Sophie Pleijsier en Annemarie Kuperus – die haar dochter Yara verving – wonnen al hun partijen en toen het bericht binnenkwam dat Puttershoek niet verder kwam dan een gelijkspel tegen Nootdorp, kon het kampioenschap worden gevierd.

Heren 1 zondag

Ook Heren 1 was afhankelijk van een misstap van concurrent Rebounce. De uitwedstrijd tegen Passing Shot werd met 5-1 gewonnen, waardoor Bequick uiteindelijk één wedstrijdpunt meer behaalde dan Rebounce. Echter het kampioenschap gaat aan neus van de opkomende talenten van Bequick voorbij, omdat Rebounce al haar wedstrijden – en dus ook het onderlinge duel – wist te winnen. Max Poort kan desondanks met een goed gevoel terugkijken op de najaarscompetie. Hij wist al zijn 14 wedstrijden te winnen.

Meisjes t/m 17

Ook de jeugd doet het prima bij Bequick. Meisjes t/m 17 werd met overmacht kampioen in de derde klasse zondag. Amber Cuijpers, Lara Langendoen, Sophie Opbroek en Julia Saenen speelden een volledige competitie met drie uitwedstrijden en drie thuiswedstrijden, waarvan er vijf in winst werden omgezet. Maasland en Rhoon waren zelfs met twee keer 6-0 het haasje.

Het kampioenschap en de andere successen bij de jeugd werden gevierd op een door de jeugdcommissie georganiseerde feestavond met eten, bowlen, bloemen en een huldiging van het kampioensteam.Gerelateerd