Tweede team Under 12 komt per wedstrijd dichterbij

11-10-2022 Sport Redactie

Under 12-2 vrolijk op de foto ondanks geleden nederlaag.

MAASSLUIS - Under 12-2 moest afgelopen zaterdag tegen de Waterdragers uit Nieuwerkerk a/d IJssel. Van de acht Eagles zijn er maar liefst vijf, die dit jaar voor het eerst competitie spelen. Aangezien coach Ruben Kraaijeveld met zijn been in het gips zit, nam zijn zus Laura van der Voort de honneurs waar.

In de wedstrijd was duidelijk te zien dat Robin afgelopen week naar de Harlem Globetrotters was geweest, met een mooie behind the back bij het opdribbelen. Aimee stond haar vrouwtje en liet de bal echt niet afpakken. Voor Tavi was dit zelfs de eerste wedstrijd en het ging hartstikke goed. Mace pakte ook weer zijn puntjes deze wedstrijd. Justin nam heel vaak snel de bal uit, zodat het tempo in het spel bleef. Emir had weer een paar mooie scorings pogingen en de punten gaan straks vanzelf komen. Jesse heeft laten zien dat, ondanks dat zijn tegenstander vaak een stuk groter was, hij verdedigend zijn mannetje staat. En tot slot Ayoub, die met zijn dribbel skills vaak de tegenstander het nakijken gaf en er lekker op los scoorde. Ondanks dat de tegenstander beter was, kon je zien dat we keihard zijn blijven werken. De ruststand was namelijk 6-30, maar in de 2e helft hebben we 17-26 gespeeld, met een 23-56 eindstand tot gevolg. Elke wedstrijd leren we weer een hoop en hebben we plezier, wat ook heel belangrijk is. Op naar de volgende wedstrijd!

Lijkt het jou ook leuk om te basketballen?
Dat kunnen wij ons heel goed voorstellen! Kijk op www.greeneagles.nl voor meer informatie. Ook kan je contact opnemen met Ruben Kraaijeveld (06-83520067), hij kan je alles vertellen over de teams en de trainingstijden. De eerste drie keer kan je vrijblijvend meedoen om te kijken of de basketbalsport iets voor jou is.Gerelateerd