Van den Kerkhoff tafeltennist zich verrassend naar clubtitel

21-01-2018 Sport Redactie

De bekerwinnaars bij de clubkampioenschappen: Paul Maan (1e in poule B), Hans Groenheide (2e in B-poule), Marcel van den Kerkhoff (1e in A-poule en daarmee clubkampioen) en Brian de Leeuw (2e A-poule)

MAASSLUIS - Marcel van den Kerkhoff heeft voor een stunt gezorgd. De tafeltennisser van Duoteam 2 is de nieuwe clubkampioen van TOG. Zelfverzekerd en ook onbevangen tafeltenniste hij zich afgelopen vrijdagavond in de Olympiahal naar de clubtitel.

In de finalepoule versloeg drie spelers van het eerste TOG-team die stuk voor stuk op papier een grotere kans hadden dan Marcel. Dennis Breevaart, Robert Kuiper en Brian de Leeuw werden elk in vijf games verslagen door de nieuwe kampioen. Laatstgenoemde had een lichte blessure maar vond dat geen excuus voor zijn verlies. Marcel als verrassende en terechte kampioen dus. De B-poule werd een prooi voor Paul Maan. Hans Groenheide, de nummer twee, moest alleen in Paul zijn meerdere erkennen.

Competitie
De voorjaarscompetitie start voor de TOG-team deze week, van 22 tot en met 26 januari. TOG komt zowel in de reguliere als de duo-competitie uit met drie teams

Ook tafeltennissen?
Er is plek voor senior- en jeugdleden vanaf 6 jaar. Jeugd: kom vrijblijvend langs op vrijdagavond vanaf 19.00 uur in de Olympiahal in Maassluis. Senioren: vanaf 20.00 uur in de Olympiahal en dinsdag in de Parkietzaal (20.30 – 22.00 uur). Zie ook www.tog-maassluis.nl of mail met bestuur@tog-maassluis.nl.

Gerelateerd