VDL in voorbereiding op nieuwe seizoen met Salari

17-08-2018 Sport Redactie

Foto's: VDL Maassluis / Annette Jansen

MAASSLUIS - De selectie van VDL Maassluis is vol in voorbereiding op het nieuwe seizoen. Op 11 augustus tekende de nieuwe trainer, Henk Salari, zijn contract dan echt en werden traditioneel voor de eerste training de teamfoto's gemaakt. Ook werd Salari officieel gepresenteerd met zijn technische staf en selectie. De ploeg bereidt zich nu voor op het nieuwe seizoen in de 3e klasse. 

VDL kijkt uit naar een prachtig seizoen in de 3e klasse KNVB, die bol zal staan van streekderby's, veel passie en emotie. Op 11 augustus trainde de selectie voor het eerst en dat was een mooie eerste dag voor de ploeg. Salari genoot ervan. De coach maakte kennis met alle spelers en hij gaf aan dat het nu echt gaat beginnen.

Ook morgen, op zaterdag 18 augustus, een druk programma op de velden an VDL. Het eerste team traint morgen om 10.30 uur, er worden ook interessante jeugdwedstrijden gespeeld. Op het mooie complex van VDL speelt de jeugd van Vitesse, Feyenoord en Sparta een drieluik vanaf 10 uur op veld 3B.

Ook een mooie strijd tussen een aantal onder 17 jaar teams vanaf 12 uur op veld 1 en veld 3. Feyenoord, Dallas, Almere City en PSV onder 17 oefenen tegen elkaar in voorbereiding op het nieuwe seizoen. Zeer de moeite waard dus om morgen even naar VDL te gaan. 

Gerelateerd