Vol tennisweekend voor de jeugd van Bequick

26-06-2018 Sport Redactie

MAASSLUIS - Bij tennisvereniging Bequick werd vrijdag 22 juni de jaarlijkse afsluiting van de voorjaarscompetitie van de jeugd gevierd met een slaapfeestje. De kinderen werden allemaal om 18.00 uur met slaapzak, luchtbed en tennisracket verwacht.

Na een stevige tennistraining konden alle kinderen aanschuiven voor een uitgebreid hamburger-diner. Toen het donker was geworden gingen de kinderen de polder en het bos in voor een spooktocht met opdrachten. Het gegil was tot ver in Maassluis te horen. Weer bij Bequick aangekomen werden de vuurkorven aangestoken en de marshmallows tevoorschijn gehaald. Zoals het hoort bij een slaapfeestje werd er die nacht heel weinig geslapen en heel veel gelachen.

De volgende morgen stond iedereen weer fris en fruitig op de baan voor een echte bootcamp met als beloning een heerlijk ontbijt. Lang konden de jongste kinderen niet uitrusten, want zondagmorgen 9.00 uur moesten zij weer klaar staan om de World Tour Rood in Den Haag te spelen. De kinderen tot 11 jaar werden om 9.00 uur weer bij Bequick verwacht om daar de World Tour Oranje te spelen. De opkomst was groot. Er waren veel kinderen, ook van andere verenigingen, en het was een groot succes.Gerelateerd