Acrobatiek, muziek en comedy tijdens Terras Theater

04-08-2020 Uit Advertorial

VLAARDINGEN - Vorige week kondigde de Stadsgehoorzaal aan een bijzonder evenement te organiseren om de horecaondernemers in de Vlaardingse binnenstad te ondersteunen. Op zondag 16 augustus trekken tijdens Terras Theater drie verbazingwekkende acts langs zeven terrassen in het hart van Vlaardingen. Vanaf deze terrassen kunnen aanwezigen hun ogen uitkijken bij de kleurrijke act Colors, de komische verschijning Poubelle én de mobiele variétéshow Cabaret d’Amour door Dave van der Wal en David Severins.

Colors

Colors valt niet over het hoofd te zien. De drie steltlopers in felgekleurde en door de wind walsende gewaden zie je namelijk al van verre aankomen. Zodra zij dichterbij komen lijken de sierlijke bewegingen en dynamische kleurpatronen in elkaar op te gaan tot één organisme. De dans op muziek is een lust voor het oog en het oor en zal een blijvende indruk achterlaten.

Poubelle

Poubelle, Frans voor prullenbak, bestaat uit twee gedreven straatvegers. Zij hebben een enorme passie voor het recyclen van straatafval en doen er dan ook alles aan om de plekken die zij bezoeken schoner achter te laten dan ze aangetroffen werden. Denk vooral niet dat het bij een prikker en een vuilniszak blijft, de passie gaat namelijk zo ver dat zij eigen recyclecreaties hebben gemaakt en soms het duel aangaan voor bepaald losliggend afval. Poubelle is een act waardoor het publiek voor altijd anders naar vuilnismannen zal kijken.

Cabaret d’Amour

Dave van der Wal en David Severins zijn geen onbekenden voor het Vlaardingse theater, begin dit jaar toverden zij de Harmonie op Valentijnsdag om tot een sfeervolle variété-tent tijdens Cabaret d’Amour. Tijdens Terras Theater brengen zij dit gevoel mee naar buiten om de terrasbezoekers te vermaken met een divers programma wat bestaat uit zang, muziek en verschillende jongleeracts.

Tijdschema

Tussen 13.00 en 17.00 uur trekken de drie acts langs de zeven terrassen. Het startschot wordt gegeven bij Eetcafé Stam op de Markt, waar vervolgens om 13.00, 14.00, 15.00 en 15.45 uur naar de verschillende acts gekeken kan worden. Ieder optreden duurt ongeveer 15 minuten. Dit geldt ook voor Eetcafé De Waal aan de Waalstraat, waar de acts om 13.30, 14.30, 15.30, 16.15 en 16.45 te bewonderen zijn. De derde locatie is de Visbank waar de acts om 13.30, 15.30 en 16.30 uur in 30 minuten langsgaan bij de terrassen van d’Oude Stoep, Malle Babbe, The Irish Pub, Matinee en Plein34. Tussen de acts door kunnen bezoekers genieten van de heerlijke drankjes en gerechten van de terrassen én kan er door de programmakrant van het theater gebladerd worden. Deze wordt namelijk tijdens het evenement voor het eerst verspreid.  

Gerelateerd