Agnes Gosling en Rory Ronde in eerste editie Jazz in Town

21-09-2019 Uit Advertorial

VLAARDINGEN - Op veler verzoek brengt de Stadsgehoorzaal samen met De Kroepoekfabriek dit seizoen een keur aan jazzmuziek onder de noemer Jazz in Town! Kom genieten van een drankje, een hapje en prachtige muziek. Een aantal muzikanten is al bekend, zo schitteren Agnes Gosling en Rory Ronde a.s. zondag 22 september in de eerste editie, en zij maken in ‘hun’ editie de artiest(en) van de volgende bekend. Oftewel: een echte jazztafette, waarmee de top van de jazz naar Vlaardingen wordt gehaald.

Met roots in de pop en een conservatoriumopleiding in Braziliaans/Jazz kun je Agnes Gosling (Edison nominatie voor haar debuutalbum Cais) met recht een 'crossover' zangeres noemen. Samen met gitarist Rory Ronde, ook bekend onder het pseudoniem Kofi Anonymous en zijn samenwerkingen met o.a. Trijntje Oosterhuis, Candy Dulfer en Joseph Bowie, bijt zij op zondag 22 september het spits af van de reeks jazzconcerten genaamd Jazz in Town. Deze middag heeft een geweldige mix van contrasten, akoestisch en elektronische klanken in petto. De arrangementen zijn emotioneel en brengen de bezoeker betovering, verrukking en wanhoop. Oftewel: alle emoties die bij liefde komen kijken. Gosling en Ronde brengen zowel licht als duisternis, een weerspiegeling van het echte leven. Bovendien maken zij deze middag de artiest(en) van de volgende editie (zo. 17 november) bekend.

De komende tijd staan er zes concerten op de agenda, afwisselend in de Stadsgehoorzaal en Kroepoekfabriek. Met een passe-partout zie je alle edities voor € 60,- (i.p.v. € 94,50):
· Zo. 22 september (15:00 uur) met Agnes Gosling en Rory Ronde, Stadsgehoorzaal
· Vr. 27 september (20:30 uur) met Maaike den Dunnen, Kroepoekfabriek
· Zo. 17 november (15:00 uur) artiest wordt zo. 22 september bekend gemaakt, Stadsgehoorzaal
· Za. 14 december (20:30 uur) met Bruut & Anton Goudsmit, Kroepoekfabriek
· Zo. 19 januari (15:00 uur) artiest wordt zo. 17 november bekend gemaakt, Stadsgehoorzaal
· Zo. 9 februari (15:00 uur) met Eric Vloeimans, Stadsgehoorzaal

Agnes Gosling & Rory Ronde tijdens Jazz in Town
Zondag 22 september - 15:00 uur (deuren open 14:00 uur)
Toegangsprijs: € 12,50, BESTEL!
Passe-partout voor alle edities: € 60,00, BESTEL!