Arie & Silvester vol gas terug!

18-05-2019 Uit Advertorial

Fotografie: Bram Jonker 

VLAARDINGEN - Zet je schrap, want de mannen die jaren werden gevreesd door het gegoede cabaret zijn na 10 jaar terug van weggeweest.  Wie dan?! Niemand minder dan Arie Koomen en Silvester Zwaneveld, oftewel Arie & Silvester. Vanavond, zaterdag 18 mei, staan ze in de Stadsgehoorzaal met hun nieuwe programma Wie?!, een hilarische reis terug in de tijd toen alles nog mocht en Nederland niet zo preuts was. 

Arie en Silvester staan niet bepaald bekend als liefjes, maar dát is volgens de fans nou juist hun charme. 10 jaar geleden namen ze afscheid van hun carrière als cabaretduo, maar nu zijn ze terug. En hoe! In Wie?! wordt ieders geheugen opgefrist over wie Arie en Silvester ook alweer waren. Twee mannen die niet bang zijn om de grenzen op te zoeken en deze zo nu en dan ook te overschrijden. De heren merkten dat Nederland steeds preutser is geworden. Over ieder zuchtje wordt er wel door iemand geklaagd. De hoogste tijd dat de mannen weer voet op het podium zetten om iedereen weer even wakker te schudden.

In Wie?! worden de scènes van weleer afgestoft, met een nieuw jasje bekleed en brutaal door je strot geduwd. De kracht van het duo zit hem in de grofheid. Niks en niemand wordt gespaard, en Arie en Silvester zelf ook zeker niet. Iedereen komt er even goed (of juist slecht?) vanaf. Een avond lekker rebels zijn, zonder risico de grenzen opzoeken en even niet nadenken over de vraag ‘Kan dit wel?’. Want Ja! dit kan.

Arie & Silvester – Wie?!
Zaterdag 18 mei 2019 – 20:15 uur (deuren open 19:15 uur) 
Toegangsprijs: €29,00 incl. consumptie
Kaarten zijn te koop via https://stadsgehoorzaal.nl/voorstelling/arieensilvester

Gerelateerd