Astronaut André Kuipers terug in de Stadsgehoorzaal

16-09-2019 Uit Advertorial

Foto: Stadsgehoorzaal

VLAARDINGEN - Na het overweldigende succes in juni 2018 komt ruimtevaarder André Kuipers terug naar Vlaardingen! Donderdag 19 september neemt hij het publiek, samen met het 20-koppige strijkorkest Kamerata Zuid, mee op een spannende en muzikale reis naar de maan met zijn gloednieuwe voorstelling Mijmeren onder de sterrenhemel!

Dit jaar is het precies 50 jaar geleden dat Neil Armstrong als eerste mens ‘One small step’ op de maan zette en nog altijd blijft dit bijzondere hemellichaam ons fascineren. Vele componisten lieten zich erdoor inspireren en mensen blijven dromen van een bezoek aan deze mysterieuze plek. Reden temeer voor ruimtevaarder André Kuipers om, samen met het 20-koppige strijkorkest Kamerata Zuid o.l.v. dirigent Frank Adams, een prachtige, nieuwe en muzikale voorstelling te maken over de maan en het heelal. Ondersteund door de schitterende muziek en spectaculaire, authentieke beelden komen de boeiende verhalen van Kuipers tot leven en gaat er een magische wereld voor u open.

Na een reeks succesvolle theatercolleges en SpaceXperience in de Ziggo Dome, is André Kuipers terug, dit keer met het bijzondere concept Mijmeren onder de sterrenhemel in verschillende Nederlandse openluchttheaters. Speciaal voor de Stadsgehoorzaal creëert hij een eenmalige theaterversie.

Astronaut André Kuipers met 20-koppig strijkorkest
Donderdag 19 september – 20:00 uur (deuren open 19:00 uur)
Toegangsprijs: € 29,50 incl. consumptie
Kaarten zijn HIER te koop.

Gerelateerd