Aubade en Vrijmarkt tijdens Koningsdag

04-04-2017 Uit Redactie

MAASSLUIS - Traditiegetrouw vindt ook dit jaar tijdens Koningsdag op donderdag 27 april de Aubade en de Vrijmarkt plaats in Maassluis.

Koningsdag start in Maassluis om 8.45 uur met het hijsen van de Koningsdagvlag door burgemeester Edo Haan. De burgemeester zal de vlag hijsen op de Markt ter hoogte an de Nieuwstraat.

Aubade
Traditiegetrouw barst om 9.00 uur het gezang los tijdens de aubade op de Markt. Muziekvereniging Kunst en Arbeid verzorgt dit jaar de muzikale omlijsting. Banketbakkerijen Holtkamp, Vonk en Multivlaai verzorgen de Koningsdagtraktatie na de aubade. Aanwezigen krijgen aansluitend op de Aubade een smakelijke traktatie.

Vrijmarkt
Na het zingen wordt in het stadshart een kindervrijmarkt georganiseerd waar liefhebbers van 10.00 uur tot 16.00 uur tussen alle spulletjes kunnen snuffelen. Op de Zuidvliet, Dr. Kuyperkade en Bloemhof zijn kinderen welkom om vanaf een kleedje hun spullen te verkopen. Inschrijven voor de vrijmarkt is niet nodig. Leo Leichtenberg is via 0654924595 bereikbaar voor vragen rondom de vrijmarkt.Gerelateerd