Baby Shakes (USA) met old skool punkrock naar de KF

05-07-2019 Uit Advertorial

De groep uit New York haalt alles uit de kast.

VLAARDINGEN - Op vrijdag 12 juli betreden de Baby Shakes het Vlaardingse podium. De groep gaat de hele wereld over met hun pakkende, melodieuze vocalen en sterke gitaarspel. De Amerikaanse band is niet de enige act die deze avond het podium betreedt. Het Rotterdamse Beach Coma zal namelijk het spits afbijten.

Baby Shakes

Baby Shakes is een rock ’n roll band afkomstig uit New York. De groep staat bekend om hun pakkende teksten in combinatie met ijzersterk gitaarspel. Baby Shakes tovert invloeden uit werk van The Ramones, Chuck Berry en jaren ’60 Motown girlgroups tot een interessante mengelmoes van muziekstijlen.

De groep is in 2005 ontstaan en sinds die tijd hebben ze zes singles, een EP, een single collectie en drie albums uitgebracht. Verder toert Baby Shakes al jarenlang de wereld over om met grote namen als o.a Iggy Pop, The Romantics, Black Lips en The Undertones het podium te delen.

Dit najaar zal de band hun vierde album ‘Cause a Scene’ uitbrengen, dit zal gepaard gaan met een (inter)nationale tour.

Beach Coma

Support komt van Beach Coma. De band is in 2014 ontstaan in de havenstad Rotterdam. Hun sound is geïnspireerd door rockabilly, punk en blues van jaren geleden. Door middel van hun eigenzinnige muziek heeft Beach Coma al mogen toeren door Europa, en staan ze op het punt bekend te worden in Japan.

In 2017 hebben ze hun debuutalbum ‘Bad Lifestyle Choice’ gereleased. Vervolgens heeft Beach Coma in 2019 een veel rouwer album uitgebracht vernoemd naar de band zelf.

Rock 'n Ramps Presents: Baby Shakes + Beach Coma
Vrijdag 12 juli Open: 20.30 uur | Aanvang: 21.00 uur
Kaartjes zijn voor €10,- te verkrijgen op www.kroepoekfabriek.nl

Gerelateerd