Bekijk het Songfestival in de grootste huiskamer van Vlaardingen!

11-02-2020 Uit Advertorial

Stadsgehoorzaal organiseert een driedaags Live Stream Feest

VLAARDINGEN - Het Eurovisie Songfestival gaat om het samenbrengen van mensen, en laat dit ook net een doel zijn wat de Stadsgehoorzaal nauw aan het hart ligt. Heel Vlaardingen (en omstreken) is daarom van harte uitgenodigd om het Songfestivalfeest mee te vieren op dinsdag 12 mei, donderdag 14 mei en zaterdag 16 mei. Naast het live volgen van de show op groot scherm, kunnen bezoekers meedoen aan verschillende polls, kan er hardop gelachen worden om alle reacties door een live Twitter Feed en zal Nachburgemeester van Vlaardingen én DJ Leo IJdo iedereen wakker houden met geliefde songfestivalklassiekers.

Op donderdag 30 januari 2020 ging de tweede ronde kaarten voor het Eurovisie Songfestival in Ahoy Rotterdam in de verkoop. Volgens de organisatie stonden er ongeveer 80.000 mensen in de wachtrij voor de 15.000 kaarten die beschikbaar kwamen. Voor iedereen die niet bij de paar gelukkigen zit die een plek in de zangarena hebben weten te bemachtigen, heeft de Stadsgehoorzaal besloten de sfeervolle 200 jaar oude Harmonie voor drie avonden om te dopen tot de grootste huiskamer van Vlaardingen. Een plekje op de banken, poefen, kussens, kleden is voor de voorrondes geheel gratis, voor de finale zit je er voor vijf euro. Daar kan het goedkoopste plekje in Ahoy (€ 73,50) nooit tegenop.

Bij de grote finale pakt het theater nog eens extra uit, met spelletjes, optredens, quizzen en andere gekkigheid. De presentatie van de avond is in handen van Dave van der Wal. Om, tussen het meezingen door, de voedingsstoffen op peil te houden kan er deze avond ook genoten worden van een stamppotbuffet, zodat iedereen na afloop met een vol(daan) gevoel naar huis gaat.

Alvast in de stemming komen voor al deze Songfestival festiviteiten? Kom dan naar de voorstelling We LOVE Songfestival op zaterdag 11 april. Onder leiding van presentator en Songfestivalkenner Koos van Plateringen (SBS6) passeren velen oud-Songfestival deelnemers de revue, om nog één keer hun knaller te zingen.

Kaarten voor zowel de livestreams als We LOVE Songfestival zijn verkrijgbaar op de website en aan de kassa van het theater.

Eurovisie Songfestival Live Stream Feest
Eerste halve finale - Dinsdag 12 mei, 19:00 uur
Tweede halve finale - Donderdag 14 mei, 19:00 uur
Finale - Zaterdag 16 mei, 18:00 uur
Toegangsprijs: Voorrondes gratis toegankelijk (toegangskaart verplicht), finale €5,- of €20,- incl. stamppotbuffetje

We LOVE Songfestival – Het Grote Meezingfeest
Zaterdag 11 april – 20:15 uur
€26,00 incl. consumptie

Kaarten verkrijgbaar via: www.stadsgehoorzaal.nl.