Betoverende sprookjesmusical Belle en het Beest voor jong en oud

17-05-2022 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Van Hoorne Entertainment brengt dit seizoen het (misschien wel meest) romantische volkssprookje naar het theater: Belle en het Beest. Over het slimme, sprankelende meisje Belle die verder leert kijken dan het woeste uiterlijk van het Beest. Op zondag 22 mei (13.30 en 16.00 uur) zie je deze recentelijk met een Musical Award bekroonde, magische familiemusical (4+) in de Stadsgehoorzaal Vlaardingen.

De sprookjesvoorstellingen van Van Hoorne Entertainment zijn al vele jaren op rij echte publiekstrekkers. Elk jaar brengen zij weer een ander sprookje naar het theater. Volgend seizoen is dit Assepoester (8 januari 2023 in de Stadsgehoorzaal) en komend weekend dus het heerlijke sprookje Belle en het Beest. Met betoverende liedjes, prachtige meerstemmigheid, schitterende kostuums en hilarische scènes is Belle en het Beest de mooiste, meeste magische voorstelling voor de hele familie!

En natuurlijk komt in dit kleurrijke koninkrijk ook het altijd populaire, groene tovenaarsduo Titus en Fien tevoorschijn die weer zorgen voor een flinke dosis beestachtig goede humor. 

Kom verkleed!

Iedere kleine theaterbezoeker is van harte uitgenodigd zijn of haar allermooiste kostuum aan te trekken en verkleed naar het theater te komen! Dan doe je namelijk mee aan de Sprookjesverkleedwedstrijd en maak je kans op een betoverend sprookjespakket. 

Belle en het Beest (4+)
Zondag 22 mei – 13.30 en 16.00 uur
Kaarten bestellen!Gerelateerd