Brainpower host en treedt op bij Spindoctors

14-09-2019 Uit Advertorial

VLAARDINGEN - Het workshoptraject Spindoctors vindt vanaf 9 oktober plaats en wordt op 20 november afgesloten tijdens een showcase-avond. Hier laten alle deelnemers zien wat zij de voorgaande weken geleerd hebben. De host van deze avond is niemand minder dan rapper Brainpower. Hij sluit de avond af met een speciaal optreden. Voor deze showcase, en dus ook het optreden, zijn vanaf 20 september tickets te koop. 

Brainpower

In 2017 bestond het tweede album van Brainpower ‘Verschil Moet Er Zijn’ (met onder andere de hits ‘Dansplaat’ en ‘Voel De Vibe’) vijftien jaar. Na tien top-100 albums, meer dan 20 gouden & platina platen, ruim 3000 live- shows (waaronder 6 x Lowlands, 5 x Noorderslag, 2 x Pinkpop), meer dan 1 miljoen verkochte platen als artiest / songwriter / muzikant is Brainpower één van de meest succesvolle Nederlandse rappers. 

Spindoctors

Tijdens Spindoctors worden er verschillende workshops en masterclasses gegeven . Zo neemt DJ Okkie, bekend met kleinere én grotere zalen in Nederland en festivals als Lowlands, DJ’s mee in de technische aspecten van het vak.Giorgi Kuiper, bekend als de man achter de knoppen bij Rotterdamse formatie De Likt, leert de cursisten alles wat ze willen weten over producing, ook als ze nog weinig tot geen ervaring hebben.

Daarnaast vinden er masterclasses plaats van andere professionals uit het werkveld die meer komen vertellen over de zakelijke aspecten van het werk als DJ en krijgen de cursisten belangrijke in side tips en tricks mee. De workshops zijn op woensdagavonden in De Kroepoekfabriek, het gaat om de volgende data: 9 oktober, 16 oktober, 23 oktober, 30 oktober, 6 november en een showcase-avond op 20 november met een speciale host! Deze wordt op zeer korte termijn bekendgemaakt. 

Deelnemen aan het volledige Spindoctors-traject van zeven weken kost in totaal 25 euro. Inschrijven kan via kroepoekfabriek.nl/workshop. Inschrijven kan tot en met 20 september.

Gerelateerd