Burgemeester Haan onthult 'Het Gezicht van Maassluis'

13-01-2019 Uit Redactie

MAASSLUIS – Fotokunstwerk 'Het Gezicht van Maassluis' wordt op zondag 27 januari onthuld door burgemeester Edo Haan in Gallery RitsArt. Fotograaf Mischa Koorneef heeft ruim een jaar van veel Maassluizers foto’s gemaakt. Het daaruit resulterende fotokunstwerk vormt daarmee een karakterbeeld van Maassluis.

Het kunstwerk is te koop en de opbrengst van het gehele project komt ten goede van Stichting Present Maassluis. Deze stichting vervult een makelaarsfunctie voor de inwoners van Maassluis die hulp nodig hebben enerzijds en die hulp kunnen bieden anderzijds. Het liefst ziet Mischa het kunstwerk na verkoop terug op een openbare plaats in Maassluis.

Tevens is er in Gallery RitsArt van 25 januari tot en met 3 maart een kleine expositie van zijn fotografiewerk. Dus als je niet aanwezig kunt zijn op de officiële onthulling op de 27ste, kom dan gerust op een andere dag. Iedereen is welkom en de toegang is gratis.

Het Gezicht van Maassluis wordt 27 januari om 16.00 uur onthuld door burgemeester Edo Haan in Gallery RitsArt aan de Veerstraat Noordzijde 3 in Maassluis.Gerelateerd