Burgemeester treedt op met basisschoolleerlingen

06-10-2017 Uit Redactie

MAASSLUIS - Het verrassingsoptreden van de basisschoolleerlingen wordt een nóg groter feest; ook burgemeester Edo Haan heeft deze week hard geoefend en zal samen met de kinderen optreden.

Zonder enige twijfel stemde de burgemeester direct in toen de Furieade organisatie hem verzocht om dit optreden met zijn aanwezigheid luister bij te zetten. “Dit wordt, zeker voor Maassluis, een hele grote happening op een prachtige locatie. Ik vind het echt geweldig dat zoveel kinderen hier al weken voor aan het oefenen zijn, dat ik eigenlijk niet langs de kant kan blijven staan. Ik roep hierbij alle ouders nogmaals op om met hun kinderen ook mee te doen. Het wordt een uniek optreden, dat ik van harte ondersteun!” aldus burgemeester Haan.

Dit verrassingsoptreden vindt plaats op vrijdagavond 6 oktober om 21.00 uur, direct aansluitend aan de lampionnenoptocht, op Kerkplein Schanseiland. Vanuit de Furieade wordt enthousiast gereageerd op de medewerking van de burgemeester: “Fantastisch dat de burgemeester dit gaat doen! Het is zeker leuk voor de kinderen, maar ook voor ons is het geweldig dat hij zich hiervoor inzet. Toch een mooie aanvulling en erkenning op heel veel werk van zoveel (jonge) Maassluizers om dit sympathieke en vertederende optreden, dat ons wordt aangeboden door de Furie, nóg unieker te maken.”

Ook op de Furieade zaterdag wordt het een groot feest met prachtige historische schepen in de binnenhaven, braderie, kermis en heel veel optredens bij het Furieade Food Court; met lokale topartiesten als The Originals en Ronald van Beest & His Swing Revival Orchestra. Kijk voor het volledige programma van de 38e Furieade op www.furieade.nl.

Gerelateerd