Cabaret, literair variété, jazzmuziek en een familiemusical in de Stadsgehoorzaal

04-02-2020 Uit Advertorial

Daniëlle Schel - Fotografie: Janita Sassen

VLAARDINGEN - Het belooft een gevarieerde week te worden in het Vlaardingse theater met het veelbelovende debuut van cabaretière Daniëlle Schel, twee shows van de alom bekende Bert Visscher (laatste kaarten!), literair variété door Ronald Giphart en Jaap Robben, de familiemusical Dolfje Weerwolfje en Foeksia de Miniheks (laatste kaarten!) en heerlijke jazz door Eric Vloeimans.

Daniëlle Schel - Patroon

Woensdag 5 februari, 20:30 uur | €19,00 incl. consumptie
Daniëlle Schel, winnaar van de Publieksprijs Amsterdams Kleinkunst Festival 2017, brengt deze avond stuntelende karakters, originele scènes en geweldige kleinkunstliedjes tijdens haar debuut Patroon. 

“Hoe Daniëlle Schel steeds nieuwe biotoopjes creëert is bijzonder. Ze blijft onvoorspelbaar tot en met de laatste seconde!" ★★★★ – De Volkskrant 

Ronald Giphart & Jaap Robben - Ja

Zaterdag 8 februari, 20:30 uur | €20,00 incl. consumptie

Schrijvers Ronald Giphart (Ik ook van jou, Phileine zegt sorry) en Jaap Robben (Birk, Zomervacht) beklimmen de bühne met een energieke, vrolijke, ontroerende en hilarische voorstelling vol literair variété. Giphart en Robben doen waar ze zo’n plezier in hebben: je meenemen op ontdekkingstocht door de kronkels van hun geest. En daar is maar één antwoord op mogelijk: ja!

 Jazz in Town: Eric Vloeimans - Gatecrash

Zondag 9 februari, 15:00 uur | €25,00 incl. consumptie

Geniet van heerlijke jazz op de zondagmiddag met Eric Vloeimans, bekend van zijn werk met Armin van Buuren en winnaar van o.a. 5 Edisons, de Boy Edgar Prijs en de Bird Award voor zijn werk als improviserend trompettist en componist. Vloeimans is als geen ander in staat om zijn instrument elke keer anders te laten klinken, en bezit een ‘schitterende toon die met de jaren alleen maar veelzijdiger is geworden,’ aldus de Volkskrant. Verwacht een concert vol hypnotiserende jazzfunk, gloedvolle ballads en krachtige solo’s!

Bekijk het gehele programma op www.stadsgehoorzaal.nl

Gerelateerd