Che Sudaka in de Kroepoekfabriek

31-01-2020 Uit Advertorial

VLAARDINGEN - Zaterdag 1 februari staat de Zuid–Amerikaanse band Che Sudaka in De Kroepoekfabriek. De act is momenteel op Europese tour. De kwaliteit van de formatie is dat de groep van ieder concert een waar feest maakt. Binnen twee nummers is de zaal veranderd in een punk reggae party.

Che Sudaka
Met de 'fiestas populares' weet deze hyperactieve band hun publiek steevast te injecteren met een besmettelijke dosis energie, die de dankbare fans minstens zo sterk teruggeven. Een show om te dansen op alles van cumbia tot punk, met meerstemmige zang, accordeon, samplers & drumcomputers, gitaren en uiteraard de wilde capriolen van broers en zangers, Leo en Kacha. In Nederland heeft de band flink naam gemaakt en een grote fanbase opgebouwd, met daverende optredens op o.a. Lowlands, Paaspop, Zwarte Cross, grote Bevrijdingsfestivals, Oerol, Festival Mundial, Valkhof, Appelpop, Parkpop, Down The Rabbit Hole en Into The Great Wide Open plus Vlaardings eigen Zomerterras. Daarnaast trekt de clubtour altijd hordes mensen.

Het meest recente album ‘Almas Rebeldes’ (2017) vangt de essentie van Che Sudaka: Keihard feesten, maar met tegelijkertijd een kritische reflectie op de wereld en de mens. Het motto is ‘Bailar pensando’: ‘Dancing and thinking’. Che Sudaka wil met hun muziek een geweldloze strijd aangaan voor een samenleving in verbondenheid. De afgelopen 17 jaar stonden in het teken van revolutie & positieve energie, en steeds meer rebellious souls sluiten zich aan. Komend jaar gaan ze hier strijdlustig mee verder!

DJ Wijnand Schouten
Met zijn verfijnde smaak op het gebied van wereldmuziek, ska en aanverwanten worden Zomerterras-bezoekers al jarenlang geconfronteerd. Nu zal hij het laten horen in de zaal van De Kroepoekfabriek.

Che Sudaka in De Kroepoekfabriek
Zaterdag 1 februari
Open: 20:30 | Start: 21:00
Kaarten zijn voor € 15,00 HIER verkrijgbaar.

Gerelateerd