Concert Kinderkoor WonderWijs ‘Ready Steady Go!’

09-05-2022 Uit Redactie

MAASSLUIS - Aanstaande zaterdag 14 mei om 19.00 uur geeft Kinderkoor WonderWijs eindelijk weer een spetterend concert. De kinderen hebben er ongelofelijk veel zin in en hopen dat jij ook van de partij kunt zijn. Ook de WonderWijs-band doet weer mee. Met hulp van Fleur van Gelderen, alias Betty Bleek, gaan we aan de slag om weer helemaal ready te zijn voor een optreden!

Na twee saaie coronajaren waarin de WonderWijs-shirtjes, de muziek en nog veel meer lag te verstoffen is het tijd voor de grote schoonmaak! In een uurtje tijd moet het met elkaar toch lukken om weer vol enthousiasme, schoon en fris voor de dag te komen? Kom ook en geniet van een vrolijk uurtje vol leuke liedjes, gezelligheid en een mooie ‘boodschap’. En neem vooral je (klein)kinderen, neefjes, nichtjes, vriendjes en vriendinnetjes mee, want het belooft een geweldige avond te worden. Ben jij er klaar voor? Ready, steady, go!!

Het concert is voor jong en oud en gratis toegankelijk. Een vrijwillige bijdrage is welkom. We starten om 19.00 uur in de Immanuelkerk, Lange Boonestraat 5 in Maassluis. Let op als je met de auto komt: De Westlandseweg is dit weekend gedeeltelijk afgesloten.Gerelateerd