Culinair op reis met Golden Oldies Café

19-10-2021 Uit Redactie

Wereldcafé India Golden Oldies

MAASSLUIS - Nadat we lekker zijn uitgeslapen vanwege het ingaan van de wintertijd, gaan we de laatste zondag in oktober culinair op reis naar India. Een land dat op velerlei vlakken tot de verbeelding spreekt. Niet alleen vanwege de afmeting, verschillende landschappen en culturen, maar vooral omdat we te maken hebben met het land van de vegetarische keuken.

Op het menu staat als voorgerecht een mango-komkommersalade, pakora (groentesnack) en samosa (gevuld bladerdeeg). Voor het hoofdgerecht hebben we een Thali met daarop o.a. rijst, naan, curry, sambar, yoghurt en chutney. Daarna sluiten we de maaltijd af met shrikhand (fruitige hangop) en kaju katli (cashewnootfudge).

Niet alleen het eten is een feestje, ook de omlijsting zorgt weer voor een gezellige sfeer. Na een informatieve audiovisuele start verzorgd DJ Ronny Hammond het muzikale hoofdgerecht. Deze “Master of Funk” DJ en producer zal een swingende India/soul set verzorgen tijdens de grosse pièce. De gasten worden uitgenodigd een voorwerp mee te nemen dat volgens hen een link heeft met India en worden actief bij het programma betrokken.

Golden Oldies Café
Actieve 55+ Themadiners gericht op de wereldkeuken, elkaar ontmoeten, cultuur en wetenswaardigheden. Prijs per couvert €15,-.

Data: aanvang 17.00 uur.
  • Zo 31 oktober, menu: India
  • Zo 28 november, menu: China
  • Zo 19 december, eindejaarseditie
Golden Oldies Café Theater Koningshof Maassluis
Zondag 31 oktober 2021
Aanvang: 17.00 uur
Tickets & info: www.theaterkoningshof.nlGerelateerd