Cultuurwethouder opent officieel ‘Schilderen aan het Scheur’

19-06-2022 Uit Redactie

Bikkel de Haan en Corine Bronsveld (Fotografie: Janneke Noordermeer/Maassluis24)

MAASSLUIS – Cultuurwethouder Corine Bronsveld heeft zaterdagmiddag officieel ‘Schilderen aan het Scheur’ geopend. Tijdens het project, georganiseerd door Bikkel de Haan, kan iedereen die het leuk vindt schilderen, tekenen, fotograferen of andere kunstdiscipline beoefenen langs het Scheur in Maassluis.

De Koning Willem Alexander Boulevard wordt bezet door kunstenaars, fotografen, Maassluizers die spontaan aanhaken en fietsers en wandelaars die nieuwsgierig een kijkje komen nemen. Cultuurwethouder Corine Bronsveld is enthousiast over het initiatief van Bikkel de Haan. ,,Het bereik van Schilderen aan het Scheur is geweldig. Voorbijgangers worden verrast door de kunst die hier wordt gemaakt en haken aan. Geweldig om mensen op deze manier kennis te laten maken met cultuur.”

Ook de bevlogen deelnemers van ‘Schilderen aan het Scheur’ zijn enthousiast. Bikkel prijst de ‘diehards’ die elke zaterdag hun kunst komen beoefenen. ,,Zonder jullie was dit niet mogelijk geweest. Enorm bedankt!”

Wil je ook fotograferen, schilderen of een andere kunstvorm beoefenen tijdens Schilderen aan het Scheur? Dan kan nog op zaterdag 25 juni van 10.00 tot 17.00 uur.

Bekijk de foto'sGerelateerd