De Danstuin - lekker dansen in het park

26-07-2020 Uit Advertorial

MAASSLUIS - Samen met Dansschool MamboMike organiseert Theater Koningshof in augustus drie danstrainingen in de buitenlucht op het terras met zicht op het prachtige park.

Op drie zondagen vindt er een workshop dansen plaats. Tijdens de workshop kun je de eerste (nieuwe) pasjes leren of verder uitgedaagd worden om je dansmoves uitgebreider te ontwikkelen. Aansluitend is er gelegenheid tot oefenen en trainen. De docenten blijven aanwezig om je ook tijdens dit onderdeel te begeleiden. Al dansend krijg je van hen verdere tips en tricks om swingend over de dansvloer te bewegen. Leerzaam en natuurlijk superleuk!

Dit alles vindt plaats op het buitenterras (parkzijde) van Theater Koningshof. Deze is voor de gelegenheid omgebouwd tot een sfeervolle dansvloer met live DJ. Je danst op een speciaal neergelegde dansvloer. Muziek & dans zijn een mix van Salsa, Bachata, Kizomba en Merengue. Lekker trainen in de buitenlucht op deze zomerse klanken! Bij slecht weer vindt het oefenen en trainen plaats, binnen in de sfeervolle foyer van Theater Koningshof.

Je kunt individueel of als duo deelnemen aan de workshops. Tickets koop je online, via de site van Theater Koningshof of via de FB-pagina van Dansschool MamboMike. Wil je nog meer dansles volgen? Dat kan. Op donderdagavonden, ook in juli en augustus, organiseert MamboMike in Theater Koningshof lessen en workshops. Kijk op de site van de danschool voor het volledige aanbod: mambomike.nl.

De Danstuin vindt plaats op zondag 2, 16 en 30 augustus van 17.00 – 22.00 uur. De workshop Kizomba is van 17.00 tot 17.30 uur. Vanaf 17.30 tot 22.00 uur kan je jouw moves (Kizomba,Merengue, Salsa, Bachata) verder oefenen en trainen. Solo ticket kost €12,- (1 persoon) en een duo ticket is €20,-. Kaarten via het inschrijfformulier via de site van Theater Koningshof. Je kunt uitsluitend deelnemen aan de workshop en de aansluitende oefenavond door je vooraf in te schrijven. Theater Koningshof Uiverlaan 20 (park achterzijde pand). Parkeren gratis t.o. Theater Koningshof.

Gerelateerd