De Pieten Road Show zet de zaal op zijn kop

29-11-2019 Uit Advertorial

VLAARDINGEN - Op zondag 1 december komen Sinterklaas en zijn showpieten naar de Stadsgehoorzaal voor een grote spektakelshow. De Pieten Road Show toert al ruim 15 jaar langs alle hoeken van Nederland en ook dit jaar is er weer een swingend programma in elkaar gezet voor de kinderen (en volwassenen)! Met bekende dansjes, leuke liedjes en nog veel meer vrolijkheid zal het ongetwijfeld een goede aanloop zijn op pakjesavond.

Tijdens de show ontvangt Meneer Rik samen met de Showpieten niemand minder dan Sinterklaas. Zij vieren zijn verjaardag met veel bekende (en nieuwe!) dansjes en liedjes, waar het publiek in de zaal aan mee kan doen. De pieten hebben vanuit Spanje precies in de gaten gehouden welke muziek en dansjes populair zijn op het moment, zodat ze op tijd konden gaan oefenen voor de show. Natuurlijk zullen ook de traditionele sinterklaas liedjes nog gewoon gezongen worden, maar dan wel door ze in een eigentijds jasje steken. De kinderen in de zaal worden van harte uitgenodigd om vol enthousiasme mee te zingen en dansen.

Tussen alle dansjes en liedjes door is er ook nog tijd voor andere dingen. Zo mag de hele zaal meedoen aan verschillende leuke spelletjes en mogen kinderen het toneel op om op bezoek te komen bij Sinterklaas. Zij krijgen dan de kans om voor de goedheiligman een liedje te zingen, een mop te vertellen, een dansje te doen of om gewoon even een handje te geven. Hoe dan ook wordt het een feest wat niet snel vergeten zal worden!

Kom jij ook genieten, zingen en dansen tijdens deze Sinterklaas voorstelling?

De Pieten Road Show
Zondag 1 december, 11:00 uur
Toegangsprijs: € 5,00
TICKETS

Gerelateerd