Deelnemers gezocht voor Kindercorso

14-03-2015 Uit Redactie

Kindercorso 2014

WESTLAND/MAASSLUIS - Tijdens het Varend Corso van dit jaar is er ook weer een Kindercorso. Er zijn twaalf bootjes beschikbaar voor kinderen (maximaal 6 per boot) die graag een mini-corsoboot met bloemen willen versieren. Natuurlijk is vakkundige begeleiding aanwezig, maar het ontwerp en het bloemenarrangement zelf worden door deelnemende kinderen gemaakt.

Ben je tussen de 8 en 12 jaar en lijkt het je leuk om mee te doen? Zoek dan een paar vrienden of vriendinnen bij elkaar en vraag informatie aan via info@varendcorso.nl. Je krijgt dan een informatiemap en aanmeldingsformulier toegemaild.

Het Varend Corso trekt op 31 juli en 1 en 2 augustus door de wateren van Westland, Maassluis, Midden-Delfland en Delft. De vloot komt op 31 juli rond 19.00 uur Maassluis binnenvaren waar de schepen aan de Maassluiseweg aanmeren. Van 20.30 tot 22.00 uur is hier een vlootschouw. Als walactiviteit is vanaf 21.00 uur de 11e editie van het Meezing Spektakel "Maassluis Vol-Koren”, op de parkeerplaats achter de Nieuwstraat.Gerelateerd