Dichtworkshop met Derek Otte voor WELKOM/THUIS

08-06-2019 Uit Redactie

MAASSLUIS - Het bewonersproject WELKOM/THUIS in Maassluis Sluispolder-West organiseert workshops en activiteiten om herinneringen, verhalen en toekomstperspectieven van bewoners om te toveren in een blijvend kunstwerk voor de wijk. Op 11 juni wordt er een poëzieworkshop met spoken word artiest en dichter Derek Otte georganiseerd waarbij jong en oud samen aan de slag gaan met verhalen over hun wijk. Deelname is gratis.

WELKOM/THUIS is een community art project voor bewoners in Maassluis Sluispolder-West waarbij diverse workshops en een bewonersexpositie worden georganiseerd. Bewoners die er al lang wonen en nieuwe bewoners worden uitgenodigd hun verhaal over het leven in de wijk, hun herinneringen en toekomstbeelden, te delen met elkaar. Die vinden we later terug in de wijk in de vorm van kunst, gedichten en een tentoonstelling. Het project, in opdracht van gemeente Maassluis, wordt gerealiseerd door Stichting Mooi Werk.

De workshop is van 10:00 tot 12:00 uur in de Kindertuin (Guido Gezellestraat 32). Aanmelden kan bij Caty Palmen via caty@stichtingmooiwerk.nl. Bekijk alle informatie over het project en andere aankomende activiteiten op www.stichtingmooiwerk.nl/project/sluispolder-west.Gerelateerd