Een bereleuke voorstelling

29-10-2019 Uit Advertorial

VLAARDINGEN - Op donderdag 31 oktober en vrijdag 1 november komt er een grote beer naar Vlaardingen, wat uitloopt in een doldwaas, muzikaal avontuur voor het hele gezin! Beer is groot, zacht en lief. Maar toch, die klauwen... Mag beer blijven, of moet hij gevangen en uitgezet worden?

In dit hedendaagse sprookje doen Ollie, Maas, Kleine en Flo er alles aan om beer (Fabian Jansen, bekend van de musical Hazes) uit handen te houden van hen die hem willen vangen; niet iedereen is blij met een vreemde in de stad. Dit doen ze niet alleen, maar samen met Annie de toverfee (Kiki Schippers en Wendy Hoogendijk) en haar broer Dealer Dick (Oscar Aerts, bekend van GTST). Gaat het ze lukken?

Met teksten van kinderboekenschrijver Guus Kuijer, muziek van Diederik van Vleuten en tekstbijdragen van Derek Otte is Beer een modern sprookje met een actuele boodschap. Daarnaast is een bezoek aan Beer, een bezoek aan het Jeugdtheaterhuis. Naast dat belangrijke rollen worden gespeeld door oud-leerlingen van het Jeugdtheaterhuis, wordt deze muzikale familievoorstelling opgevoerd met meer dan vijftig talentvolle jongeren!

Kom jij ook genieten, zingen en dansen tijdens deze bereleuke familievoorstelling?

Beer (7+)
Donderdag 31 oktober & vrijdag 1 november, 19.00 uur
Toegangsprijs: € 15,00
TICKETS

Gerelateerd