Een heel weekend lang: theater voor een tientje

09-01-2020 Uit Advertorial

VLAARDINGEN - In het weekend van vrijdag 24 tot en met zondag 26 januari staat het hele land bol van theateractiviteiten en -voorstellingen tijdens het Nationale Theaterweekend. Natuurlijk doet ook de Vlaardingse Stadsgehoorzaal hieraan mee. Drie dagen lang kunnen er, tegen een hele mooie prijs, herinneringen gemaakt worden bij voorstellingen en evenementen. Voor maximaal een tientje verzekert u zich al van een plekje in het theater, waar u kunt genieten van muziek, talkshows, comedy, kindertheater en nog veel meer.

Op vrijdag 24 januari bijt soul-zanger Steffen Morrison om 20:15 uur het spits af in de Grote Zaal, met zijn veelzijdige show ‘The Art of Being Human’. In de geest van zijn grote muzikale helden Otis Redding en James Brown brengt hij met ultieme opgetogenheid de mooiste songs ten gehore over immens hartezeer en sores, maar zal hij ook het dak eraf spelen met songs over de lichtere dingen van het leven.

Een kwartier nadat het feest in de Grote Zaal is losgebarsten, begint in de aanliggende Harmonie een nieuwe editie van Talk of the Town. Deze, inmiddels niet meer uit de Stadsgehoorzaal weg te denken, talkshow behandelt alles wat er in en rondom Vlaardingen is gebeurd en staat te gebeuren. Voor slechts €4,00 kunt u genieten van een avond vol interviews, reportages, tests, quizzen én natuurlijk: De Kruk.

Op zaterdag 25 januari staat het hele theater in het teken van de tweede editie van het wereldse Moestuin Festival. Vanaf 16:00 uur is heel Vlaardingen van harte welkom om op wereldreis te gaan in het theater. Met een dijk van een programma, liefdevol samengesteld door een enthousiaste en cultureel diverse groep mensen, waant u zich op één avond in vijf continenten tegelijk. Waag een dansje op prachtige muziek, die u thuis niet snel zult horen, bekijk indrukwekkende voorstellingen in alle hoeken van het theater en geniet met volle teugen van de lekkerste hapjes en drankjes uit alle windstreken. Bovendien is dit festival de perfecte kans om bijzondere mensen te ontmoeten en de wereld eens vanuit een andere hoek te bekijken.

Alsof dit nog niet genoeg was voor het Vlaardingse theater, organiseren zij op zondag 26 januari ook nog een nieuwe editie van het Stadsterras. Zoals altijd zal er op dit bruisende theaterfestival van 13.30 tot 17.30 uur voor iedereen veel te doen zijn, met als hoogtepunt tweemaal de voorstelling Buurman & Buurman gaan kamperen (4+) om 14.00 & 16.00 uur.

Kaarten voor de voorstellingen en evenementen van het Nationale Theaterweekend kosten €10,- (met uitzondering van Talk of the Town). Het foyerprogramma tijdens het Stadsterras is gratis toegankelijk. Meer informatie en de mogelijkheid tot kaartverkoop is te vinden op www.stadsgehoorzaal.nl/nationaal-theaterweekend-2020

Gerelateerd