Eerste editie Spindoctors workshop groot succes

23-11-2019 Uit Advertorial

VLAARDINGEN - Op woensdagavond 20 november heeft de showcase avond van workshopreeks Spindoctors plaatsgevonden in De Kroepoekfabriek. Gedurende zeven weken hebben talentvolle DJ's workshops en masterclasses gevolgd in verschillende aspecten van het DJ'en. MC Brainpower, bekend van hits als Vlinders en Dansplaat, hostte de avond.

Tijdens de DJ workshop Spindoctors heeft een tiental startende DJ’s gedurende zeven weken de kneepjes van het vak geleerd van professionals uit de cultuursector. Zo hebben zij meer informatie gekregen over de zakelijke kant van programmeur Elroy Timmermans, is DJ Okkie Vijfvinkel aan de slag gegaan met de technische vaardigheden en heeft Giorgi Kuiper, bekend van Rotterdamse formatie De Likt, de cursisten meegenomen in de basisbeginselen van het produceren.

Tijdens de showcase avond hebben de talentvolle DJ's aan publiek kunnen laten zien wat zij in hu mars hebben tijdens een vijf minuten durende showcase. De DJ's werden aangekondigd door niemand minder dan MC Brainpower. De avond werd feestelijk afgesloten met een optreden van Brainpower en DJ DNS, waarna er voldoende tijd was voor een praatje en natuurlijk een foto met Brainpower voor de liefhebber.

Spindoctors 2020
Ben jij ook een DJ en wil jij de volgende stappen zetten in jouw loopbaan als DJ maar heb jij Spindoctors gemist? Niet getreurd want Spindoctors komt terug met een tweede editie waarbij we je meer vertellen over de zakelijke kant, de technische vaardigheden en het produceren. Het definitieve
programma wordt binnenkort bekend gemaakt maar inschrijven kan alvast via www.kroepoekfabriek.nl/workshop.

Gerelateerd