Ervaar hoe leuk vrijwilligerswerk is tijdens NLdoet!

17-01-2020 Uit Advertorial

MAASSLUIS - Het Oranje Fonds organiseert op 13 en 14 maart samen met duizenden organisaties in het land, weer NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwilligerswerk in de spotlights en nodigt iedereen uit om een dagje de handen uit de mouwen te steken.

Meedoen
Vrijwilligers zijn het kloppend hart van vele sociale initiatieven. Het Oranje Fonds laat daarom met NLdoet zien hoe belangrijk actieve burgers voor de samenleving zijn. Nog geen vrijwilliger? Dan kun je tijdens NLdoet ervaren hoe leuk vrijwilligerswerk kan zijn. Voor organisaties is het een mooie kans om nieuwe vrijwilligers aan te trekken en natuurlijk om klussen geklaard te krijgen!

Heeft jullie organisatie een leuke klus? Moet het buurtcentrum nodig opgeknapt worden, is de locatie van de vereniging aan een sopje toe, wil je een verwendagje voor alle ouderen in het verzorgingshuis of heb je een andere leuke klus? Meld deze dan voor 31 januari 2020 aan via www.nldoet.nl/voor-klusaanbieders en doe mee! Ook meedoen als vrijwilliger is simpel; zoek een leuke klus op de website www.nldoet.nl en meld je aan. Alleen, of nog leuker met je sportclub, collega’s of familie!

Vrijwilligerssteunpunt
Wil je na NLdoet aan de slag als vrijwilliger, maar weet je niet waar te beginnen? Ga dan eens langs bij het Vrijwilligerssteunpunt Maassluis of neem een kijkje op www.prikbordmaassluis.nl.

Gerelateerd