Ervaringen delen bij het tweede Veteranencafé

21-02-2018 Uit Redactie

Veteranencafé in 2017 (Foto: Facebook)

MAASSLUIS - Het tweede Veteranencafé vindt zaterdag 24 maart 2018 plaats in Museum Maassluis. Van 15.00 tot 17.00 uur zijn alle veteranen uit Maassluis en hun familie van harte welkom.

In Maassluis wonen bijna tweehonderd veteranen, van wie er ongeveer tien nog actief dienen. Ze hebben hun werk vaak gedaan onder zeer moeilijke omstandigheden, het is daarom belangrijk dat ze ook thuis hun herinneringen en ervaringen delen met andere veteranen, familie en vrienden.

Aanmelden
Na het eerste veteranencafé in oktober 2017 wordt daarom op zaterdag 24 maart 2018 voor de tweede keer een veteranencafé gehouden. Deze middag is een samenwerking tussen de gemeente Maassluis en het comité van Veteranen Maassluis. Veteranen kunnen zich voor het Veteranencafé aanmelden door een mail te sturen naar veteranenmaassluis@gmail.com.

Informeel samenzijn
Het Veteranencafé is een informeel samenzijn waarbij er genoeg tijd is voor een praatje met bekenden, maar ook om wat uitgebreider kennis te maken met andere veteranen en herinneringen en ervaringen te delen. Voor een hapje en een drankje wordt gezorgd.

Comité van Veteranen
Het comité van Veteranen is vorig jaar opgericht. De gemeente Maassluis bespreekt samen met deze veteranen de wensen en ideeën; zo stellen ze onder meer het programma van de jaarlijkse Veteranendag samen. Daarnaast maakt het comité zich sterk voor meer veteranenactiviteiten in Maassluis.

Gerelateerd