Expositie Atie Keizerwaard in Douanehuisje

04-08-2017 Uit Redactie

MAASSLUIS - Van 5 augustus tot 27 augustus exposeert de van origine Maassluise Atie Keizerwaard in het Douanehuisje aan de Govert van Wijnkade, alwaar zij ook inloopworkshops zal geven gedurende de tijd dat zij daar tijdelijk bewoonster is.

Haar wiegje heeft niet ver van deze mooie locatie gestaan, namelijk in de Matthijs van Heelstraat aan ‘t Hoofd. Meer dan 35 jaar schildert zij, met vooral acrylverf, en zij heeft haar vaardigheden merendeels zelf aangeleerd. Haar werk is kleurrijk en divers, figuratief en abstract.

Atie geeft schilderlessen en schilderworkshops in Vlaardingen. De dikke dames/vrolijke-dieren-schilderworkshops zijn nog steeds immens populair en ook het schilderen op trendy sloophout is populair. Ervaring of niet, iedereen gaat na een workshop bij haar met een mooi schilderij naar huis.
Er zijn al diverse mensen enthousiast geworden door het resultaat waar ze mee naar huis gingen en de ontspanning die schilderen hen geeft. Het vervolg is om op les te gaan of zelfs deelnemen aan de schilderweken die zij organiseert in Spanje.

Douanehuisje
De openingstijden zijn: zaterdag 5 en 12 augustus: vanaf 11.00 tot 17.00 uur. De overige zaterdagen en zondagen in augustus vanaf 14.00 uur tot 17.00 uur. Reserveren voor de workshops in het Douanehuisje is wenselijk (vol=vol). Meer informatie over Atie vind je op www.atiekeizerwaard.nl

Gerelateerd