Expositie Hennie Oomen in het Douanehuisje

20-11-2018 Uit Redactie

MAASSLUIS – Hennie van Oomen exposeert vanaf zaterdag 1 december in het Douanehuisje in Maassluis. Oomen schildert ruim 15 jaar en werkt voornamelijk met olieverf op doek en paneel.

Vrijheid, ruimte, rust en natuur komen tot uiting in zijn werk in de vorm van duin, strand en zeegezichten. Even wegdromend in een duinvallei, uitkijkend over strand en zee, geeft de mens, en ook Oomen, de nodige rust en inspiratie. In de avond na een dag werken nestelt hij zich achter zijn ezel en zet hij spontaan een duinlandschap op het doek.

De expositie van Hennie Oomen is heel de decembermaand in het Douanehuisje te zien. Het monumentale pand is gelegen aan de Govert van Wijnkade in Maassluis. De expositie is elke zaterdag en zondag open tussen 13.00 en 16.00 uur. Kijk voor meer informatie over Hennie Oomen: www.hennieoomen.nl.

Douanehuisje

De Culturele Raad Maassluis stelt namens de gemeente Maassluis het Douanehuisje (Govert van Wijnkade 52, 3144 AG Maassluis), gratis ter beschikking voor culturele en kunstzinnige activiteiten. Meer informatie hierover bij Emma de Zanger, 010-5929821, douanehuisje@crmmaassluis.nl.Gerelateerd