Expositie over wonen in Maassluis

16-10-2017 Uit Redactie

MAASSLUIS - Wilt u zien welke geweldige mogelijkheden er zijn om te wonen in Maassluis? Bezoek dan de woonexpositie in het pand van Maassluis Info aan de Nieuwstraat 2. Daar, in de historische binnenstad van Maassluis, geeft Ervaar Maassluis samen met Wilgenrijk, Dura Vermeer, AM Wonen en BPD een mooi overzicht van woningbouwprojecten in Maassluis.

De expositie bestaat uit foto’s van bijzondere huizen en projecten in Maassluis. Het laat zien dat Maassluis de afgelopen jaren als woonstad grote stappen heeft gemaakt. Denk aan Het Balkon en aan Wilgenrijk waar nu druk gebouwd wordt en waar uiteindelijk zo’n 1750 woningen verrijzen.

De tentoonstelling valt samen met Oktober Woonmaand. Meer weten over Maassluis? Ook dan zijn bezoekers bij Maassluis Info aan het juiste adres. Want naast info over info over wonen, kunnen bezoekers alles te weten komen over werken en recreëren in Maassluis.

Meer informatie over Maassluis?
Kijk dan op www.ervaarmaassluis.nl, www.facebook.com/ErvaarMaassluis.nl of neem contact op met citymarketeer Wendy Hofman, citymarketeer@ervaarmaassluis.nl - 06 29199960

Gerelateerd