Categorieën

Service

Extra zalen Ladies Only 'Fifty Shades of Grey'

Extra zalen Ladies Only 'Fifty Shades of Grey'
Uit

Extra zalen Ladies Only 'Fifty Shades of Grey'

  • Advertorial
  • 19-01-2015
  • Uit

VLAARDINGEN - De Ladies Only op woensdag 11 februari is een groots succes. Met al zeven uitverkochte zalen, (1.200 plaatsen) kunnen wij dat zeker zeggen. Maar dat is nog niet alles want wij openen op dezelfde avond nog drie extra zalen die vanaf 22.00 uur zullen beginnen. Koop dus nu je kaarten via www.jt.nl of via de JT APP.

Over Fifty Shades of Grey

De nieuwe spraakmakende film Fifty Shades of Grey is gebaseerd op de bestseller van E L James en gaat over de relatie tussen de 27-jarige miljardair Christian Grey (Jamie Dornan) en studente Anastasia Steele (Dakota Johnson). Fifty Shades of Grey (Vijftig Tinten Grijs) is uitgegroeid tot een wereldwijd fenomeen. De opvolgers in de boekenreeks heten "Fifty Shades Darker" en "Fifty Shades Freed". De "Fifty Shades" trilogie is in 52 verschillende talen vertaald en zijn er wereldwijd meer dan 90 miljoen boeken verkocht. Het is één van de best verkochte boekenreeksen ooit.

Over Ladies Only

JT Bioscopen organiseert iedere maand een Ladies Only speciaal voor vrouwen. Voor slechts € 13,50 ontvangen bezoekers een ticket voor de film plus een lekker hapje en drankje, toegang tot de foyer vol leuke stands, een goodiebag en een avond vol vermaak.

Pizzeria Trattoria Roma

Nieuwstraat 10, Maassluis

Meer over Pizzeria Trattoria Roma →