Fajah Lourens afsluitende act op Waterwegpop

20-08-2018 Uit Redactie

Foto: Ervaar Maassluis

MAASSLUIS – Dj Faya, oftewel Fajah Lourens, was de laatst ontbrekende naam in het programma van Maassluis festival Waterwegpop. Extra bijzonder omdat Lourens heeft aangegeven definitief te stoppen met haar dj-activiteiten per 1 september. “Wij zijn enorm blij dat ze voor ons toch nog een allerlaatste keer wil komen draaien,” aldus organisatoren Thijs Boskamp en Guus Paalvast.

Fajah Lourens werd op 21-jarige leeftijd bekend door de rol van Yasmin Fuentes in Goede tijden, slechte tijden. In 2011 maakte zij haar debuut in de dancewereld als DJ Faya. Faya heeft diverse nationale en internationale podia op haar cv staan. Haar hitsingle Squat werd bekroond met een platina plaat.

Ervaar Waterwegpop op de Elbe

Naast het presenteren van de poster en het bekend maken van de definitieve line-up bleek er nog een verassing te zijn, namelijk een samenwerking met zeesleper de Elbe. Van 16:00 tot 20:00 zal deze als een drijvend festivalterrein over de Waterweg varen, met een eigen podium.

Om de beleving en het VIP-gevoel extra te versterken zal de Elbe bij terugkomst langs het officiële festivalterrein komen om zo vanaf de Waterweg op het podium te kunnen kijken. Na het afmeren zijn de gasten van harte welkom op het terrein van Waterwegpop. Inschrijven hiervoor kan via www.waterwegpop.nl.

Waterwegpop

Waterwegpop vindt op zaterdag 15 september plaats op het evenemententerrein aan de Noordzee in Maassluis en is ook dit jaar weer gratis toegankelijk (aan het arrangement op de Elbe zijn wel kosten verbonden). Ben je nog niet helemaal op de hoogte van het programma of wil je meer informatie, kijk dan ook op de website van Waterwegpop.

 Gerelateerd