Categorieën

Service

Ferry Zandvliet komt met de Sup’ Solids naar het theater!

Ferry Zandvliet komt met de Sup’ Solids naar het theater!
Uit

Ferry Zandvliet komt met de Sup’ Solids naar het theater!

  • Redactie
  • 31-10-2022
  • Uit
Ferry Zandvliet komt met de Sup’ Solids naar het theater!
MAASSLUIS - Ferry Zandvliet komt op 25 november terug naar zijn roots: Maassluis. Samen met The Sup’ Solids staat hij in Theater Koningshof met de voorstelling ‘Beter na Bataclan’. Na het overleven van de aanslag op Bataclan is het leven van Ferry totaal veranderd. Met een flinke dosis zelfspot, muziek en Rotterdamse humor(t) heeft hij zijn trauma kunnen verwerken – en is hij inmiddels een inspiratiebron voor velen. Onder muzikale begeleiding vertelt hij op het podium van Theater Koningshof zijn bijzondere verhaal.

De aanslag op Bataclan in Parijs

Op 13 november 2015 ging Ferry samen met drie vrienden naar een concert van de ‘Eagles of Death Metal‘ in het Bataclan theater in Parijs. Die avond vonden er meerdere aanslagen plaats in Parijs, waaronder één in de Bataclan. Ferry en zijn vrienden overleefden de schietpartij. Het meemaken van deze aanslag zorgde wonder boven wonder voor een positieve wending in Ferry’s leven. Hij werd minder bang en boos en daagde zichzelf uit om alles uit het leven te halen. Met zijn verhaal besloot hij zijn medemens te helpen. Hij werd de baas over zijn eigen leven – en werd uiteindelijk een veel vrolijker mens.

Beter na Bataclan!

Nu vertelt Ferry als spreker hoe de aanslag zijn leven in positieve zin heeft veranderd. 25 november neemt Ferry je mee in zijn verhaal ‘Beter na Bataclan’, waarin positiviteit, humor en muziek de boventoon voeren. Een zware, donkere avond wordt het dus totaal niet! Het wordt een inspirerende show met ruimte voor een lach én livemuziek van The Sup’ Solids. Deze 7-koppige band zorgt voor een compleet avondje uit.

Wil jij geïnspireerd worden en deze bijzondere avond meemaken? Kom dan naar ‘Beter na Bataclan’ van Ferry Zandvliet en The Sup’ Solids!

Ferry Zandvliet is op 25 november 2022 te zien in Theater Koningshof. Aanvang: 20.15 uur. Tickets bestel je via www.theaterkoningshof.nl of aan de theaterkassa!

Theater Koningshof

Uiverlaan 20, Maassluis

Meer over Theater Koningshof →