Fonds haalt circus Sijm wederom naar de regio

23-08-2018 Uit Advertorial

MAASSLUIS - Na het geweldige succes van vorig jaar, komt circus Sijm dit jaar weer naar Vlaardingen en Maassluis. Ook in Schiedam zullen er dit jaar circusvoorstellingen zijn. Het circus verzorgt voorstellingen voor ouderen voor wie een uitstapje niet meer vanzelfsprekend is. In plaats van naar het circus gaan, komt het circus naar hen toe!

Het circus start op zondag 2 september in Maassluis bij de Hooftzaak, daarna bezoekt het circus op 4 en 5 september Vlaardingen. Dan zijn de bewoners van de Zonnehuisgroep en Frankeland van harte welkom om een voorstelling bij te wonen. Op vrijdag 7 september sluit het circus af in Schiedam bij Argos DrieMaasStede. Dankzij de inzet van vele medewerkers en vrijwilligers worden alle bewoners netjes opgehaald, thuisgebracht en begeleid.

Het circus wordt aangeboden door het Fonds Schiedam Vlaardingen e.o. Per dag worden er 3 voorstellingen gespeeld. De circustent komt op de parkeerplaats naast de zorginstelling te staan en is rolstoelvriendelijk. Bewoners van zorginstellingen krijgen zo de mogelijkheid om te genieten van een feestelijke circusvoorstelling op locatie.

Gerelateerd