Formule 1 in het theater: Het Grote Grand Prix Circus 2

01-02-2022 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Zit jij steevast aan de buis gekluisterd als er Formule 1 op televisie is? Raak je ook maar niet uitgepraat over Verstappen? Kortom, ben je een echte Formule 1-liefhebber? Dan mag je de 1,5 uur durende theatershow Het Grote Grand Prix Circus 2 vol verhalen en anekdotes over legendes in de autosport door smaakmakers Rob Kamphues, Rob van Gameren en Tom Coronel niet missen! Aanstaande donderdag 3 februari te zien in de Stadsgehoorzaal Vlaardingen.

Rob Kamphues (presentator van alle tv-uitzendingen rondom de Formule 1, maar vooral ook verteller, cabaretier en parttime autocoureur) verrast deze avond met gloednieuwe en vliegensvlugge verhalen uit de autosport. Maar dat doe hij niet alleen! Hij wordt bijgestaan door zijn tv sidekick én wandelende Formule-1-encyclopedie Rob van Gameren, coureur Tom Coronel en per videochat ook door een paar internationale racevrienden, zoals Formule-1-coureurs Rubens Barichello en Pedro de la Rosa. 

Verwacht een avond gierende banden met vaste onderdelen zoals een quiz met de bezoekers, het spelen op professionele race-simulatoren (iemand uit de zaal mag het opnemen tegen de Masked Simmer, de geheimzinnige coureur die nog nooit is verslagen en met wie een live-verbinding wordt gelegd vanuit een geheime locatie) en natuurlijk persoonlijke, eerlijke, actuele en sappige verhalen uit de Formule 1.

Het Grote Grand Prix Circus 2
Donderdag 3 februari – 20:00 uur
Kaarten (€ 27,-) zijn HIER te koop 
Meer informatie over de geldende maatregelenvind je HIER

 Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date