Frans Bauer hoofdact Nacht van M.S.V.'71

19-04-2017 Uit Redactie

MAASSLUIS - Frans Bauer treedt op zaterdag 22 april op tijdens de Nacht van M.S.V.'71. De kaartverkoop gaat hard, laat de organisatie op de website weten.

De Nacht van M.S.V.'71 maakt onderdeel uit van de Megaweek van de voetbalvereniging. Naast Frans Bauer treden ook de Snollebollekes en Byentl op in de feesttent. Een avond eerder, op 21 april, is er een feest voor de jeugd waar onder andere DJ Matsoe Matsoe zijn opwachting maakt. In de aanloop naar Koningsdag worden er verschillende activiteiten georganiseerd, zoals een Kindermiddag en een Darttoernooi.

Kaarten
De kaarten voor de Nacht van M.S.V.'71 en Oranjepartij die tijdens de Megaweek worden georganiseerd, gaan hard. De Megaweek wordt georganiseerd door de Stichting Vrienden van M.S.V.'71. Het doel van de Megaweek is tweeledig: enerzijds de voetbalvereniging financieel te ondersteunen, maar heeft ook een sociale en culturele betekenis voor inwoners van Maassluis.

Kaarten voor de Nacht van M.S.V.'71 zijn verkrijgbaar via de websitee, Café 't Smitje, The Ollies, Het Drankenkabinet en Sigarenmagazijn Hartelust en kosten €20,-.Gerelateerd