Categorieën

Service

Freek de Jonge in Theater Koningshof!

Freek de Jonge in Theater Koningshof!
Uit

Freek de Jonge in Theater Koningshof!

  • Redactie
  • 21-09-2022
  • Uit
Freek de Jonge in Theater Koningshof!
MAASSLUIS - ,,Freek is en blijft de meester, fenomenaal”, schrijft Trouw. Freek de Jonge is een Nederlandse cabaretier die voor velen nog steeds de grootste is. Freek stond als 11-jarig jongetje voor het eerst op het podium – en na al die jaren kan hij je nog steeds aan het lachen maken. Volkskrant schrijft over Freek: ,,Het Nederlandse cabaret kan nog niet zonder Freek de Jonge.” En gelukkig hoeft dat ook niet: op 23 september staat hij in Theater Koningshof!

In De Schreef speelt Freek een oudere man die zich nergens iets van aantrekt. Zo houdt hij zich staande in een steeds waanzinniger wordende wereld. Wars van wetten en conventies zal Freek nog liever barsten dan buigen. Maar speelt hij eigenlijk wel een personage, of is dit stiekem eigenlijk een goede weergave van zijn eigen persoonlijkheid?

Freek mag dan al bijna 80 zijn, maar van niks doen wil hij niets weten. Het lijkt zelfs alsof hij meer doet dan ooit, want in hoog tempo volgen optredens, boeken en nieuwe voorstellingen elkaar op. En uiteraard komt dit allemaal met de kritische blik die je van Freek gewend bent. Freek de Jonge is nog even scherp als altijd!

Benieuwd naar de voorstelling van Freek de Jonge? De Schreef is op 23 september 2022 te zien in Theater Koningshof.

Aanvang: 20.15 uur.
Tickets bestel je via www.theaterkoningshof.nl of aan de theaterkassa!

Theater Koningshof

Uiverlaan 20, Maassluis

Meer over Theater Koningshof →