Ga op speurtocht door heel Maassluis!

29-09-2020 Uit Redactie

MAASSLUIS – Kinderen en hun ouders kunnen van woensdag 30 september tot woensdag 28 oktober uitleven tijdens een herfstspeurtocht, georganiseerd door de facebookgroep ‘Samen Sterk Maassluis’.

Doel van de speurtocht is om alle elementen op de afstreepkaart te vinden, zoals de eekhoorn, oranje pompoen en een hartvormig blad. ,,In de deelnemende straten door heel Maassluis zijn de elementen te vinden. Kijk goed op de ramen,” geeft Pascalle de Wit, het gezicht achter ‘Samen Sterk Maassluis’, als tip. ,,Wees een échte speurneus en streep alles af op je kaart!”

Geen zin om langs de verschillende, deelnemende straten te wandelen? Dan kun je ook terecht bij Dierenhoek het Sparretje. ,,Ook daar zijn alle elementen op de afstreepkaart te vinden. Goed zoeken!”

Kinderactiviteit

Met deze speurtocht, die vanwege het coronavirus alléén met het eigen gezin te volgen is, wil Pascalle ‘een beetje licht in het donker brengen’. ,,Het zal een mens goed doen om buiten even een leuke activiteit te volgen en wellicht bij het raam naar elkaar te zwaaien.”

‘Samen Sterk Maassluis’

Via de Facebookgroep ‘Samen Sterk Maassluis’ kun je als particulier snel en makkelijk om hulp vragen of hulp aanbieden. ,,Ik wil leden inspireren en motiveren om elkaar te helpen,” licht Pascalle toe. ,,Ieder lid kan waardevol zijn! Je kunt zoveel voor een ander betekenen. Meld je daarom aan en doe actief mee!”

Meedoen?

Meedoen met de speurtocht? Download hier de afstreepkaart en print het uit! De deelnemende straten zijn via de Facebookgroep ‘Samen Sterk Maassluis’ te vinden. Je kunt de speurtocht van woensdag 30 september tot woensdag 28 oktober volgen.

 Gerelateerd