George Baker & The Reservoir Dogs Band in de KF

01-10-2019 Uit Advertorial

VLAARDINGEN - Vrijdag 4 oktober is de muziek uit de films van Quentin Tarantino films te horen in De Kroepoekfabriek. The Reservoir Dogs Band neemt George Baker mee naar Vlaardingen, waar hij ongetwijfeld ‘Little Green Bag’ ten gehore brengt.

The Hollywood Tour – Reservoir Dogs Band + George Baker
Tijdens deze avond zal er een meeslepende liveshow opgevoerd worden. De show bevat de beste muziek uit de films van Quentin Tarantino. De Nederlands/Belgische formatie Reservoir Dogs Band is zich vol gaan storten op het repertoire en viert de nieuwe film met de beste muziek uit alle films van Tarantino in Tarantinostijl. De ultieme beleving voor film- en muziekliefhebbers, inclusief een echte Jack Rabbit Slims Twist Contest en natuurlijk een dj met enkel passend vinyl.

Gedurende de tour wordt Reservoir Dogs Band versterkt door George Baker. Baker heeft veel te danken aan de filmwereld, zijn nummer Paloma Blanca kwam voor in The Executioner’s Song en Vet Hard. Het nummer Little Green Bag van de zanger uit Hoorn werd zelfs de lead soundtrack van de eerste film Reservoir Dogs in 1992.

In totaal speelde de band al meer dan 125 shows in binnen- en buitenland. Onder andere op de première van Django Unchained, 3FM en De Wereld Draait Door.

The Tarantino Experience: Reservoir Dogs Band + George Baker
Vrijdag 4 oktober
Open: 20.30 uur | Aanvang: 21.00 uur
Kaartjes zijn voor €17,- te verkrijgen op www.kroepoekfabriek.nl

Gerelateerd