Golden Oldies Café in Theater Koningshof

11-09-2021 Uit Advertorial

MAASSLUIS - Het nieuwe theaterseizoen is begonnen en ook het 55+ Golden Oldies Café gaat van start met de eerste editie in het 21/22-seizoen. We starten ons culinaire café in Irak en Iran. Niet toevallig zijn we in de zomervakantie begonnen met een trip langs de Middellandse Zee. Vanuit Italië en de Levant reizen we dit najaar door over de Zijderoute, tot we in december Vietnam hebben bereikt.

Zondag 19 september staan er gerechten uit Irak en Iran op het menu. We starten met o.a. koeftet 'adas (linzengehakt), sjalgam (Iraakse meiraapjes) en foul medames (favabonen dip). Het hoofdgerecht bestaat uit ghormeh sabzi (Iraanse groentestoofpot) met aardappelballetjes uit Mosoel, tah digh (rijst met gouden korst) en salat shirazi. We eindigen het diner met bastani (saffraanijs).

Het eten zal worden omlijst met verschillende activiteiten waaronder een lezing over de Zijderoute die het (culinaire) leven in de Lage Landen al vanaf de Romeinse tijd heeft beïnvloed. We draaien een Golden Oldies Culi Bingo en er is muzikale omlijsting. 

Het menuthema voor de komende maanden
(Prijs per couvert 15,00)

Data (o.v.b.), aanvang 17.00 uur.
- Zo 19 september, menu: Irak en Iran
- Zo 03 oktober, menu: Myanmar
- Zo 17 oktober, menu: Pakistan
- Zo 31 oktober, menu: India
- Zo 14 november, menu: India
- Zo 28 november, menu: China
- Zo 12 december, menu: Vietnam
- Zo 19 december, Eindejaarseditie

Golden Oldies Café - Theater Koningshof

Tickets & info: I: www.theaterkoningshof.nl. 

Gerelateerd