Harry Sacksioni, beste gitarist van de Benelux, in Theater Koningshof

24-02-2022 Uit Redactie

MAASSLUIS - Lezers van het maandblad Gitarist Magazine en het platform Gitarist.nl hebben Harry Sacksioni tijdens de Gitarist Poll Awards 2022 voor het twaalfde jaar op rij uitgeroepen tot Beste Akoestische Gitarist van de Benelux! De Gitarist Poll Awards zijn dé graadmeter voor wat op dit moment ‘in’ is op het gebied van gitaarspel. Een mooie kroon voor Harry op zijn 50-jarig optreedjubileum, dat hij op 18 maart viert in Theater Koningshof!

Elk jaar op tournee

De afgelopen 50 jaar is Harry Sacksioni elk jaar op tournee geweest in zowel binnen- als buitenland. Een enorme prestatie. Neem daarbij het feit dat hij bijna ieder jaar ook nieuw materiaal uitbracht en het zal niemand verbazen dat het jubileumprogramma van Harry Sacksioni rijkelijk gevuld is met al-lerlei hoogtepunten. En omdat zijn muzikale inspiratie nooit lijkt te stoppen, zal Harry ook nieuw werk meenemen naar Theater Koningshof.

De titel van zijn voorstelling, Dat kunnen ze allemáál wel zeggen, verwijst naar het gelijknamige anekdoteboek dat uitkomst ter ere van zijn 50-jarig jubileum. Vijftig jaar optreden levert immers bij-zondere verhalen op. Mooie verhalen, bizarre verhalen, hilarische verhalen… Ook die anekdotes zul-len tijdens de voorstelling uiteraard voorbij komen.

Een terechte winnaar

Het jubileumoptreden belooft een unieke, overrompelende gebeurtenis te worden. Hij maakt de verkiezing tot Beste Akoestische Gitarist van de Benelux meer dan waar. Harry’s technische ver-mogen om ‘een hele band uit zijn gitaar te toveren’ en zijn ontwapenende en humoristische vertel-trant maken van Dat kunnen ze allemáál wel zeggen een voorstellling die je nog lang zal bijblijven.

Niet voor niets is hij, naast 12x de Beste Akoestische Gitarist van de Benelux, Edison winnaar, Ridder in de Orde van de Oranje Nassau én werd er een trein naar hem vernoemd! Wil jij bij zijn jubileum-optreden zijn? Bestel dan snel je tickets via www.theaterkoningshof.nl!

Harry Sacksioni - 50 jaar On Stage!
Vrijdag 18 maart
20.15 - 21.45 uur
Kaarten via www.theaterkoningshof.nlGerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date