Heerlijke house- en technoclassics in de KF

18-12-2019 Uit Advertorial

VLAARDINGEN - Zaterdag 21 december zijn de nostalgische house- en technovibes uit de jaren ’80 en ‘90 weer voelbaar in De Kroepoekfabriek. Total Confusion resident Jaydee heeft namelijk twee steengoede artiesten weten te strikken. Naast Jaydee zullen Ronald Molendijk en René van der Weijde het weekend voor kerst achter de draaitafels plaatsnemen.

Ronald Molendijk
De Rotterdamse DJ en tv-presentator Ronald Molendijk is één van Rotterdams grotere namen van weleer. Naast zijn werk als DJ heeft Ronald ook als jurylid bij het programma ‘Het Orkest Van Nederland’ en het bekende programma Idols opgetreden. Met een vaste plek bij Nighttown en optredens op Mysteryland en Dance Valley heeft Ronald zich echt bewezen als DJ. Na de lancering van zijn hit ‘Rode Schoentjes’ was Ronald echt niet meer te stoppen. Recent heeft hij zijn voormalige band ‘Soulvation’ (bekend van de hit ‘Reset Your Brain’ en 'Summer in the City') weer bij elkaar gebracht samen met Erland Galjaard.

René van der Weijde
René van der Weijde vormde vroeger samen met Lex van Coeverden het duo Atlantic Ocean. Het tweetal produceerde trancemuziek en haalde voor de titels van nummers en visuals van de albumcovers inspiratie uit thema’s die met water of de zee te maken hebben. De grootste hit van het duo is Waterfall. Dit nummer stond in 1994 op de tweede positie in de single top 100 én klinkt zelfs de jongere generatie nog bekend in de oren. De DJ weet dus wel hoe je een goed feest bouwt.

Jaydee
Jaydee is Total Confusion resident en het alter ego van producer en dj Robin Albers. In de nineties scoorde hij een monsterhit met de track ‘Plastic Dreams’ en runde hij zijn eigen club in Vianen: Binnenplaats. Tevens was hij medeoprichter van ID&T Radio en in die hoedanigheid lange tijd medeverantwoordelijk voor de dance in Nederland. Ook produceerde hij onder andere de wereldhit ‘Fiesta’ van Sunclub.

Total Confusion: Jaydee invites Ronald Molendijk + René van der Weijde
Zaterdag 21 december
Start: 22:00 | Eindtijd: 04:00
Kaarten zijn voor €15,00 verkrijgbaar

Gerelateerd