Categorieën

Service

Het kan weer: Naakt zwemmen

Het kan weer: Naakt zwemmen
Uit

Het kan weer: Naakt zwemmen

  • Redactie
  • 17-09-2015
  • Uit
Het kan weer: Naakt zwemmen

MAASSLUIS - Na een zomerstop kan er vanaf zondag 20 september bij de Naturistische zwemvereniging Puur Natuur (NPN) weer worden gezwommen. Van 16.15 uur tot 17.45 uur kan er weer naakt gezwommen worden het Maassluisse zwembad “Dol-Fijn”. De entree bedraagt voor niet-leden slechts € 5,20 en voor kinderen tot 19 jaar €2,50.

Al meer dan 30 jaar wordt er in Maasluis gezwommen door de NPN. In die 30 jaar is de NPN uitgegroeid tot een gezellige zwemvereniging. Jong, oud, alleen of met meerdere, men voelt zich al snel thuis bij de NPN. Ook gezinnen weten de weg naar het naturistisch zwemuurtje te vinden.

Om het zwemplezier te waarborgen heeft de NPN bij landelijke Naturistische Federatie (NFN) het “protocol bij ongewenst gedrag” getekend. Ook heeft de NPN het NFN Keurmerk “prettig bloot” ontvangen.

Op de website van de NPN, die u  HIER! vindt, is meer informatie over de vereniging te vinden. Ook staat daar informatie over de andere twee NPN-afdelingen in Nieuwkoop en Zevenhuizen. Voor vragen of aanvullende informatie kan er een email worden gestuurd naar [email protected]