Het programma van Parklif/ve festival 2022 is bekend!

20-06-2022 Uit Redactie

MAASSLUIS - Deze zomer wordt het park achter Theater Koningshof weer getransformeerd tot dé cultu-rele hotspot van Maassluis. Na het overweldigende succes van Parklif/ve in 2021 kon een nieuwe editie dit jaar natuurlijk niet uitblijven. Vanaf 20 juni 2022 staat het volledige pro-gramma live en kun je jouw agenda vullen met de allerleukste activiteiten en voorstellingen voor jong en oud!

Een divers programma in het Lepelaarplantsoen

Van 8 t/m 14 augustus wordt het Lepelaarplantsoen weer omgetoverd tot festivalterrein. De hele week kun je komen genieten van een heel divers aanbod, van spelletjes voor de kin-deren tot theatervoorstellingen in de openlucht en bewegen op muziek voor senioren. Park-lif/ve biedt dé kans om gezellig samen te komen onder het genot van een hapje, drankje en natuurlijk cultuur. Een betere afsluiting van de zomervakantie is er haast niet, toch?!

Haast je dus naar onze website om het hele programma te bekijken en zet alvast wat in jouw agenda! Zien we jou in augustus bij één van de hiphop workshops, het Jeugdtheater-huis zomerkamp, een kindermiddag, het dansen voor senioren, de voorstelling + cocktail-avond van Arjan Kleton of misschien wel de Hot Comedy Night van Guido Weijers? We zijn reuze benieuwd en hopen jou deze zomer weer te mogen verwelkomen bij Parklif/ve 2022.

Meer informatie vind je op www.theaterkoningshof.nlGerelateerd