Het Zandkasteel komt kinderhartjes veroveren

27-09-2019 Uit Advertorial

VLAARDINGEN - Na het succes van de vorige shows komen de kleurrijke poppen van de immens populaire Zappelin televisie-serie Het Zandkasteel opnieuw naar het theater om menig kinderhart te veroveren. Samen met Koning Koos beleven Prinses Sassa en Toto aanstaande zondag 29 september maar liefst 2 keer (om 13:30 uur en 16:00 uur) de leukste muzikale avonturen!

Op de Piratenboot is een interactieve en leerzame voorstelling vol leuke liedjes en dansjes, zoals de bekende ‘Neuzenkriebeldans’. Alle bezoekertjes worden uitgenodigd naar hartenlust mee te zingen, te dansen en te bewegen. En na afloop van de voorstelling mag iedereen op het toneel komen, want daar staan Koning Koos, Prinses Sassa en Toto te trappelen om met alle theaterbezoekertjes op de foto te gaan!

Gratis naar Museum Vlaardingen
Met theaterkaartje(s) voor Het Zandkasteel heb je niet één, maar zelfs twee leuke middagen in het vooruitzicht! Tot en met 10 november kan op vertoon van de theaterkaart(en) namelijk gratis de kunstexpositie ‘Schoon aan de Haak, Schilderachtig vissersleven’ in Museum Vlaardingen worden bezocht!

Het Zandkasteel – Op de Piratenboot (3+)
Zondag 29 september - 13.30 uur en 16.00 uur (deuren theater open 12.30 uur)
Toegangsprijs: € 18,50 (volwassenen) en € 16,00 (t/m 12 jaar)
Kaartjes bestel je HIER!

Gerelateerd